Biografie

Jasmine’s interesse in acteren groeide tijdens haar tienerjaren gedurende de periode dat zij succesvol deelnam aan meerdere Miss verkiezingen. Zo werd zij in 1995 Miss Bikini, in 1996 Miss Spring en won ze de Miss Beautiful Black verkiezing in 1997/1998. Naar aanleiding van de Miss Beautiful Black verkiezing vertegenwoordigde zij ons land in datzelfde jaar tijdens de Amerikaanse Model of the Year verkiezingen.

 

Bij het grotere publiek werd Jasmine bekend door haar rol van Bibi Zuidgeest in Goudkust. Na Goudkust schitterde Jasmine als zuster Kyra Isarin in de populaire BNN serie OnM (Onderweg naar Morgen) en vertolkte ze een van de hoofdrollen in de hitfilm Volle Maan in de rol van Natasja.

In de succesvolle Amerikaanse productie Mindhunters vertolkte Jasmine een bijrol in een barscène met o.a. Christian Slater.

 

In Jong Zuid, de eerste fotosoap, vertolkte zij de rol van Rabia. Tevens vertolkte Jasmine diverse gastrollen in series als Bradaz, Costa!, Bon Bini Beach en Het Klokhuis.

 

Buiten haar werkzaamheden als actrice is presenteren tevens een talent van Jasmine. Zij presenteerde in 2001 de prestigieuze Fashion Lounge Awards en presenteerde zij recenter, in 2006, de Teleac jongerenserie Overgewicht.